Om Spis med Glede

– Gjør et sunnere valg

“Spis med glede” skal ha fokus på gode matvalg samt bryte myten om at det å spise på restaurant, café og bakeri er usunt! Det å være i bevegelse og trene er samtidig viktig for kroppen.

Under uken får du som gjest et skikkelig tilbud på sunn og god restaurantmat. Du skal kunne velge mellom minst 1 spiserett fra menyen som selges til minimum 25% rabatt (1 stk sunnere rett fra menyen) på spisesteder med fokus på sunne valg. Samtidig vil restauranter og treningssentre delta med diverse aktiviteter i samme periode, se mer på våre nettsider og kanaler.

Vi håper du og resten av byens befolkning besøker restaurantene som er med på å sette fokus på de sunne alternativene, og kommer for å nyte et av disse måltidene på byen med familie og venner.

Ukens fokus er å ha sunne råvarer for enhver smak hvor mengde kalorier er sentral. Stikkord er samarbeid på tvers av bransjene.

Vi takker alle restauranter, treningssenterere og samarbeidspartnere for å gjøre denne uken mulig og vi vil jobbe hele året med å skape gode matvaner.

Velkommen alle sammen!
Bordbestilling er mulig, men kan variere i forhold til sted og tid. Ta direkte kontakt med spisestedet.